ראשון, 18 אוגוסט 2019
גרסת הדפסה
PDF
24
יוני

מותג Life של סופר-פארם נכנס לקטגורית מזון התינוקות המשלים ומשיק סדרת דייסות לתינוקות ופעוטות המועשרות בברזל ובויטמינים. בשלב הראשון כוללת הסדרה ארבעה טעמים: דייסת קורנפלור ודייסת אורז – המתאימות לגילאי 4 חודשים, דייסת דגנים מעורבים ודייסת סולת- המתאימות לגילאי 6 חודשים ומעלה.


דייסות לייף (צילום יוסי סליס)

את הדייסות ייצר עבור Life מפעל גלעם קיבוץ מענית, המייצר דייסות עבור מותגים שונים בארץ ובעולם. ייצור הדייסות עומד בתקני האיכות ובטיחות הצרכן הגבוהים ביותר בתחום, כנדרש על-ידי משרד הבריאות, לרבות GMP, HACCP ו- ISO.

דייסות Life הן ללא חומר משמר דלות בנתרן וללא תוספת סוכר. דייסת הקורנפלור ודייסת האורז לא כוללות גלוטן בעוד דייסת הדגנים ודייסת האורז מכילות גלוטן. הדייסות מותאמות כתוספת לחלב אם או לתחליף חלב אם להאכלה בבקבוק לשם העשרה קלורית של מנת התינוק; או להכנת תרכובת דייסה סמיכה להזנה בכפית על ידי ערבוב עם נוזל קר, חם או פושר (מים או תחליף חלב אם).

את דייסות Life מעטר דובי לייף – המלווה את כל סדרות התינוקות של המותג ובהן סדרת הטיפוח, מוצצים, בקבוקים ועוד.

לדברי חני לוטן תוריאל, מנהלת מותג Life: " Life פועל בישראל כבר 16 שנה בתחומי הבריאות והיופי ונהנה מרמת אמון גבוהה של הצרכנים. אנחנו משווקים תרופות וויטמינים תחת Life, מוצרים רבים במחלקת התינוקות ובשנה האחרונה העמקנו את אחיזתנו בתחום מזון הבריאות. אין לנו ספק כי הביטחון של האמהות במותג יביא לרמת התנסות גבוהה ולאימוץ הדייסות". לדבריה, זוהי אחת ההשקות האסטרטגיות ביותר של המותג בשנים האחרונות ולפיכך יושקעו מאמצי שיווק רבים בפרסום, בקידום בנקודות המכירה, דיוור ישיר לקהל היעד ועוד". בהשקה יושקעו כמיליון שקל.

לדברי, אסנת בוברוב, דיאטנית קלינית מוסמכת, "דייסות הן פתרון שיכול ללוות את התינוק מהמעבר למזון ראשוני שכן המרקם המחיתי והטעם העדין מתאימים במיוחד לשלב בו מתנסים במזון מוצק ועד לגיל מאוחר יותר כארוחת בוקר, ארוחת ביניים או חלק מארוחה משפחתית. התינוק יכול לאכול אותה בעצמו עם כפית וליהנות מתכולה גבוהה של פחמימות מורכבות אשר נספגות באיטיות ויוצרות תחושת שובע לאורך זמן".

מקור לברזל

לדברי אסנת בוברוב, דיאטנית קלינית, יתרון נוסף של דייסות Life טמון בעובדה שהן מועשרות בברזל, סידן וויטמינים: "אנמיה, שפעמים רבות מקורה בחוסר ברזל, מהווה גורם סיכון בלתי הפיך לפיגור בהתפתחות ותפקוד קוגניטיבי ירוד בתינוקות. שיעור הפעוטות הסובלים מחוסר ברזל בישראל גבוה יחסית לארצות מערביות אחרות: 10%-15% מהתינוקות עד גיל שנתיים סובלים מאנמיה כתוצאה מחוסר ברזל – פי 3 מארצות מערביות אחרות; 25%-40% מהילדים באותם גליאים סובלים מחוסר ברזל ללא אנמיה".

" מנת דייסה משלוש כפיות פתיתים עם 100 מ"ל חלב מספקת עבור תינוקות בני שנה עד שלוש 33% מהקצובה המומלצת לברזל ו-26% מהקצובה המומלצת לסידן על פי טבלאות ה ( DRI  ׁ(DIETARY RECOMMENDED INTAKE של ה-USDA (משרד החקלאות האמריקאי האחראי גם על תזונה)."

לדברי בוברוב, ערבוב הדייסה עם פרי טרי חתוך לקוביות יעשיר את המנה בויטמין C, המגביר את ספיגת הברזל בגוף.

חשיבות חשיפה לגלוטן

עוד מוסיפה בובורוב, "מחקרים חדשים מראים כי בין 17 ל-26 שבועות (כיל 4-7 חודשים) כדאי לחשוף את התינוקות הרכים לגלוטן בעזרת טעימות קטנות של כפית עד שתיים ליום. ההיכרות של מערכת החיסון עם גלוטן בגיל זה יכולה לסייע במניעת רגישויות ואלרגיות ואפילו מומלצת במקרה של חשש לצליאק, עקב היסטוריה משפחתית". משרד הבריאות הישראלי אימץ את המלצותיהם של איגודים אירופאיים ואמריקאים וממליץ לחשוף את התינוקות לטעימות "בחלון ההזדמנויות" שבטווח הגילים בין 17 ל- 26 שבועות.

הכנת הדייסה עם חלב פרה מומלצת רק החל מגיל שנה.

כשר פרווה. כל אריזת דייסה מכילה: 200 גרם. מחיר: 12.99 ₪. ניתן להשיג בסניפי רשת סופר-פארם

לוח אירועים

אוגוסט 2019
א ב ג ד ה ו ש
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

הרשם לניוזלטר

עדכונים אודות כל מה "שחדש על המדף" בישראל.

גוגל

עודנסיון